Hair by Janet

Hårförlängning

Vilka typer av hårförlängningar?

Hårförlängningar är en fantastisk förändring för kvinnor, och jag är stolt över att erbjuda detta för mina kunder. Jag använder två av marknadens bästa hårvarumärken: Rapunzel och Swedish Natural. Rapunzels hår är känt för sin höga kvalitet och naturliga utseende, och det är en glädje att arbeta med. Det är uppenbart att Rapunzel alltid strävar efter att erbjuda det bästa för sina kunder.

Swedish Natural är ett annat kvalitetshår som är särskilt lämpligt för förlängningar i europeiska tjejers hår. Dess fantastiska struktur resulterar i ett mycket naturligt utseende när det är färdigt. Det är ett pålitligt val för många frisörer som strävar efter att ge sina kunder de bästa möjliga resultaten.

Genom att använda både Rapunzel och Swedish Natural kan jag erbjuda mina kunder ett brett utbud av alternativ när det kommer till hårförlängningar. Jag behärskar fyra olika metoder: keratin, microrings, sy in och den skonsamma “Elastic Fusion” eller Brasilian knots. Det är en sann glädje att se mina kunder stråla av självförtroende och lycka när de ser resultatet av sin hårförlängning. Mitt mål som frisör är att kunna ge kvinnor den fantastiska förändring de önskar, och jag är stolt över att använda högkvalitativa produkter som Rapunzel och Swedish Natural för att uppnå detta